You are currently viewing Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ανακαλύπτοντας το Μεσολόγγι μέσα από την Ιστορία του – Επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων”

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ανακαλύπτοντας το Μεσολόγγι μέσα από την Ιστορία του – Επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων”

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Βυρωνικής Εταιρείας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που για 12 συνεχή χρόνια προσφέρεται αφιλοκερδώς και προβάλει την ιστορία και τον πολιτισμό της Ιερής πόλης.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μαζί με τον Καθηγητή τους, κ. Ιωάννη Φίκαρη ξεναγήθηκαν στον Κήπο των Ηρώων και εντυπωσιασμένοι παρακολούθησαν το επιτυχημένο Εκπαιδευτικό μας Πρόγραμμα “Ανακαλύπτοντας το Μεσολόγγι μέσα από την Ιστορία του- Επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων” από την Φιλόλογο και Γενική Γραμματέα της Β.Ε.Μ. κα. Έλενα Ζαβιτσανάκη.
Τους εκλεκτούς επισκέπτες συνόδευε και ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος, τ. Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να σημειώσουμε ότι ο εκλεκτός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Φίκαρης, του Παιδαγωγικού Τμήματος της Ζωσιμαίας Ακαδημίας κάθε χρόνο μαζί με φοιτητές του επισκέπτεται το Μεσολόγγι και τιμά με την εμπιστοσύνη του, τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Βυρωνικής Εταιρείας.