You are currently viewing Συγχαρητήρια στη Δρ. Ολυμπία Βικάτου Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού

Συγχαρητήρια στη Δρ. Ολυμπία Βικάτου Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού

Με απέραντη χαρά η Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έμαθε τα νέα για την θέση που αναλαμβάνει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας Δρ. Ολυμπία Βικάτου, ως Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η δεκαετής διαδρομή της στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας υπήρξε λαμπρή με σπουδαία Έργα που όλοι γνωρίζουμε μεταξύ αυτών το ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου, ένα διαμάντι στην κορωνίδα των έργων της στον νομό μας και στην Λευκάδα. Ευφυής, εργατική, δημιουργική, ανεξάντλητη σε ιδέες με πλούσια παρακαταθήκη σε ανασκαφές και έργα ΕΣΠΑ.

Η Πρόεδρος Ροδάνθη Φλώρου τοΔΣ και τα Μέλη της Βυρωνικής Εταιρείας, συγχαίρουν θερμά τηνΑΞΙΑ Δρ. Ολυμπία Βικάτου, ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ της ΒΕΜ, η οποία με καμάρι και αγάπη στις Εορτές Εξόδου κάθε χρόνο παρελαύνει με το Λάβαρο της Βυρωνικής Εταιρείας. Την αγαπάμε και την εκτιμούμε πολύ!!!