You are currently viewing ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της ΒΥΡΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της ΒΥΡΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της ΒΥΡΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Μαθητές και μαθήτριες μαζί με εκπαιδευτικούς και γονείς από το Δημοτικό Σχολείο Ξηροκαμπίου, Σπάρτης, υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας κα. Ροδάνθη-Ρόζα Φλώρου, στο Μουσείο αλλά και στην Βιβλιοθήκη της Βυρωνικής Εταιρείας.

Μαζί τους ήταν και ο δάσκαλος Τάσος Σκαρμούτσος από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, που τους συνόδευε λόγο συναδελφικής φιλίας από τα Πανεπιστημιακά χρόνια.

Η Πρόεδρος τους ξενάγησε στην επετειακή έκθεση “ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ΄21: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ” του ΕΙΜ και συνομίλησε μαζί τους για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό. Ήδη η ΒΕΜ δέχθηκε πρόταση για συνεργασία σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Σπάρτη.