You are currently viewing 8ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου

8ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου

Το 8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στο Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της ΒΥΡΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Μουσείο μας υποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά τους μαθητές και κηδεμόνες του 8ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου με τις συνοδούς νηπιαγωγούς τους.

Ήταν μια διαφορετική ξενάγηση. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τις καλές νεράιδες του Μουσείου!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , η πρώτη νεράιδα μας παρακάλεσε να κλείσουμε τις φωνούλες μας στο μαγικό κουτί της ησυχίας.

Στη συνέχεια οι άλλες νεράιδες μας είπαν το παραμύθι του Μουσείου.

Η ΓΕΛΟΥΣΑ , η τελευταία νεράιδα, άνοιξε το κουτί της ησυχίας και οι φωνές μας ξεκίνησαν αμέσως το τραγούδι και τα γέλια!

“Ευχαριστούμε πολύ “, μας είπαν χαμογελώντας καθώς αποχωρούσαν οι λιλιπούτιοι φίλοι μας.

Στη συνέχεια οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών ξεναγήθηκαν στην επετειακή Έκθεση “ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ’21: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ του ΕΙΜ.

Η δράση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Εκπαιδευτικό Παναγιώτα Σαραγκανίδα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΒΕΜ