You are currently viewing Επίσκεψη του Καθηγητή Ferdinand Krag της Royal Danish Academy of Fine Arts

Επίσκεψη του Καθηγητή Ferdinand Krag της Royal Danish Academy of Fine Arts

Ο Καθηγητής Ferdinand Krag της Royal Danish Academy of Fine Arts (της Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Δανίας) στην ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Την Βιβλιοθήκη- Ερευνητικό Κέντρο επισκέφθηκαν σήμερα, ο Δανός καθηγητής, κριτικός τέχνης και ζωγράφος Ferdinand Krag, της Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Δανίας και η Μεσολογγίτισσα σύζυγός του κα. Giovanna Georgiadi, για να ξεναγηθούν στις Συλλογές της Βυρωνικής Εταιρείας.

Τους επισκέπτες, υποδέχθηκε και ξενάγησε η Πρόεδρος κα. Ροδάνθη -Ρόζα Φλώρου μαζί με την Συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κα. Παναγιώτα Σαραγκανίδα.

Ο Καθηγητής Krag, μελετάει το Έργο του Λόρδου Βύρωνα σε σχέση με την Τέχνη, για την συγγραφή ενός βιβλίου.

Εντυπωσιασμένος από το έργο της Βυρωνικής Εταιρείας, υποσχέθηκε να την στηρίξει καλλιτεχνικά.